27 Aralık 2013 Cuma

Hangi Ukash Miktarı İşinize Yaraycaktır?

Bank Ukash olarak "Skype" ödemeleriniz için Ukash teknolojisinden yararlanmanız amacıyla firmamız çalışmalarına tüm hızıyla devam etmektedir. Bu konuda Bankukash olarak bizler her türlü durumda yardımlarınıza koşuyoruz.

Skype için alacağınız Ukash Kart Kodlarınız sizin kullanım amacına göre müktarı etkilemektedir. Eğer çok fazla Skype ile konuşma yapmayı planlıyorsanız size 250 Euro'luk Ukash Kodu sizin işinizi fazlasıyla görebilecektir. Fakat daha küçük bir konuşma veya sms durumu için Skype'ye daha düşük bir ödeme geçmeniz gerekiyorsa en düşük 10 Euro'luk Ukash Kodu yeterlidir.

Tasarruf edebilmeniz amacıyla güncel ukash fiyatları sayfamızdan diğer Ukash ürünlerimize ait fiyatları kontrol edebilirsiniz. Lütfen karşılaştırma yapmak için diğer firmalardan sorgulamak amacıyla Google ukash fiyatları sayfasına girerek diğer firmaları kontrol ediniz.

19 Aralık 2013 Perşembe

Bank Ukash Samanyolu Haber'de

Bankukash olarak müşterilerimize en güvenilir hizmeti vermeye çalıştığımız sektörümüzde bu çalışmalarımızın karşılık bulması bizleri ayrıyeten sevindirmektedir. Prensip olarak %100 memnuniyet amacıyla çıkmış olduğumuz yolda tüm çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bu konuda haber kanalları ve diğer web sayfalarında da devamlı hakkımızda çeşitli haberler yer almaktadır.


Son olarak Türkiye'nin en çok izlenen haber kanalına ait web sayfası samanyoluhaber.com adresinde "Bank Ukash" ile ilgili güzel bir haber yer almış. Haber'de güvenilir Ukash firmalarıyla alakalı geçen bildiride resmi ukash sitesi Ukash.com adresinden hemen sonra Bankukash.com adresinden bahsedilmiş. İlgili haberi görmek için ukash haberi sayfasına göz atabilirsiniz.

Bankukash ile ilgili her türlü yaşadığınız tecrübeleri bizlere bankukash@gmail.com adresinden gönderebilirsiniz.